TRB

TRB

Trauma Release Breathwork

De kracht van ademhalen? Die is ongekend. Daal door middel van ademhalingsoefeningen in jouw onderbewustzijn af en (h)erken onverwerkte trauma’s en emoties. Geef het de ruimte, omarm het volledig en laat het los, zodat fysieke, mentale en spirituele blokkades worden opgeheven. Vind opnieuw de balans en zeg gedag tegen het hebben van een onrustig gevoel, paniekaanvallen, spanningen, hoofdpijn, slaapstoornissen en relatieproblemen.

Ondervind jij dagelijks last van onverwerkte emoties veroorzaakt door onder andere een trauma, chronische stress of onveilige jeugd? Word je bewust van jouw emoties, kijk niet meer weg en laat het los. Neem de controle over jouw leven terug en ervaar rust en geluk.

TRB is er voor jou

Heb jij te maken gehad met een klein of groot trauma? Zijn daarbij emoties vrijgekomen die je (bewust of onbewust) hebt weggestopt? Ben je in een onveilige omgeving opgegroeid waarbij er geen ruimte was voor jouw emoties? Ervaar je veel chronische stress en heb je last van burn-out klachten?

DSC_0545

Wanneer jij jezelf in bovengenoemde stellingen herkent, kan Trauma Release Breathwork je helpen om naar binnen te keren en onverwerkte emoties los te laten. De balans zal hierdoor – zowel mentaal als fysiek – terugkeren waardoor je innerlijke rust en gelukzaligheid ervaart.

Hoe TRB werkt

Trauma’s bestaan in allerlei vormen. Zowel groot als klein. Ze kunnen voortkomen uit een heftige gebeurtenis, zijn doorgegeven van ouder op kind of zijn ontstaan door een gebrek aan veiligheid of het hebben van een sociaal vangnet. Blokkades die naar aanleiding van een dergelijke gebeurtenis zijn ontstaan, verdwijnen niet zomaar. Trauma Release Breathwork pakt de kern van het probleem aan en helpt je om onverwerkte emoties en pijn definitief los te laten.

Door middel van ademhalingsoefeningen herleef je eventuele trauma’s en de daarbij behorende spanningen en emoties opnieuw. Vervolgens leer je om deze los te laten, zodat blokkades worden opgeheven en de balans wordt hersteld.

Laat je lichaam weer ontspannen, vind innerlijke rust en ervaar ultiem geluk.

Bravemind TRB en BRTT

 

In een veilige en vertrouwde setting begeleid ik jou als professioneel TRB-therapeut bij het maken van jouw innerlijke reis. Een Trauma Release Breathwork sessie is ontzettend krachtig en maakt op veel deelnemers dan ook direct indruk. Om deze reden vinden de sessies in een kleine, harmonieuze groep plaats. De sfeer is ontspannen en relaxt waarbij de focus op het ervaren van complete veiligheid ligt.

Een gemiddelde sessie duurt 2,5 tot 3 uur. Wil jij naast de breathwork therapie ook deelnemen aan een BRTT-sessie (Body Remembers Trauma Therapie)? Het samenvoegen van deze twee therapiesessies wordt als een magische combinatie gezien. Nieuwsgierig? Schrijf je in en ervaar de impact zelf.

 

Logo muur

* De ademwerksessies – zowel deTRB als BRTT – kunnen als één op één sessie, duo sessie of groep sessie worden gevolgd. Voor het behalen van optimaal resultaat wordt een minimum van drie á vier sessies aanbevolen.   

Beautiful purple light candle in glass abstracts blur closeup background

Meer informatie

Heb jij veel onverwerkte emoties en pijn weggestopt? Heb je een trauma opgelopen, word je chronisch blootgesteld aan stress en ervaar je veel onrust? Heb je het gevoel de balans volledig kwijt te zijn – zowel fysiek, mentaal als spiritueel – en voel jij je regelmatig prikkelbaar of onveilig? Keer door middel van ademhalingsoefeningen naar binnen en laat onverwerkte gebeurtenissen, stress, trauma’s en pijn los. Laat je lichaam weer ontspannen, vind innerlijke rust en ervaar ultiem geluk.

Meer weten over TRB of BRTT? Neem gerust contact met me op. Ik vertel je er met veel liefde meer over.

 

Over mij

Mijn missie is absoluut om het taboe op verslaving te doorbreken. Mensen helpen om zichzelf opnieuw te leren omarmen om zo weer écht gelukkig te kunnen zijn, dat is mijn doel.

Het leven is zo mooi. 
Ik help je om dat weer in te zien.

© Copyright 2024 All rights reserved. Webdesign by Gripp_D