Cursus Zelfliefde

Quote ‘Love yourself’ on muted pink background

Welkom op de pagina die gaat over de cursus zelfliefde

Wat goed dat jij op zoek bent naar meer informatie over het vergroten van de liefde voor jezelf. Jij bent een prachtig mens en het is belangrijk dat zelf ook in te zien, zodat jouw zelfvertrouwen groeit en je sterker in je schoenen staat. Een gezonde dosis zelfliefde is het meest waardevolle dat iedere persoon in zijn of haar leven kan bezitten. Het brengt je namelijk ontzettend veel mooie inzichten met als resultaat een gelukkiger en voldaan leven.

Tijdens de 8-weken durende cursus gaan we samen aan de slag met het vergroten van jouw zelfliefde. Ben jij er klaar voor om jezelf compleet te omarmen en wil je meer weten over deze inspirerende cursus? Laten we dan, helemaal vrijblijvend, een kennismakingsgesprek inplannen. Ik vertel je met veel liefde graag meer over de cursus.

DSC_0248

"Je hoeft het niet alleen te doen"

De cursus in het kort

Twee maanden lang ga jij tijdens de cursus aan de slag met het leren omarmen van jezelf. Je zoomt o.a. in op oude en huidige patronen en vervangt deze – wanneer dat nodig is – voor een gezondere variant. Daarnaast ga je aan de slag met het bestuderen van je gedrag, het opstellen van affirmaties en het leren kennen en accepteren van jezelf. Andere voorbeelden van onderdelen uit de cursus zijn een gebalanceerde leefstijl, voeding, beweging, mindfulness en energielevel.

Het is zo goed dat jij de eerste stap hebt gezet door informatie in te winnen over het vergroten van de liefde voor jezelf. Het is logisch dat je enige weerstand voelt of twijfels hebt. Dat komt onder andere doordat het bewandelen van het pad – dat persoonlijke groei heet – niet gemakkelijk is. Jezelf ontwikkelen gaat met vallen en opstaan, maar het fijne aan deze cursus is dat jij het niet alleen hoeft te doen.

Wil jij jezelf graag gelukkiger voelen? Meer energie hebben? De dag beginnen met het yes-ik-heb-er-zin-in-gevoel? Neem deel aan de cursus en ervaar de kracht van zelfvertrouwen en zelfliefde. 

De cursus is inclusief:

Tijdens het traject vinden er twee coachingsmomenten plaats waarbij ik luister naar jouw specifieke behoeftes.

Je ontvangt het exclusieve Be Brave and Love Yourself werkboek.

Je krijgt toegang tot de besloten Instagram groep. In deze groep kun je met mede-cursisten in gesprek en ervaringen delen.

Je kunt altijd - zo vaak als je wilt - contact met mij opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. Ik sta altijd voor je klaar.

Over mij

Mijn missie is absoluut om het taboe op verslaving te doorbreken. Mensen helpen om zichzelf opnieuw te leren omarmen om zo weer écht gelukkig te kunnen zijn, dat is mijn doel.

Het leven is zo mooi. 
Ik help je om dat weer in te zien.

© Copyright 2024 All rights reserved. Webdesign by Gripp_D