BRTT

BRTT

Body Remembers Traumatherapie

Maak stress, spanning en onverwerkte emoties los en neem er afscheid van. Keer naar binnen, ga de confrontatie aan en laat het los. Erken het trauma, gebrek aan veiligheid of de langdurige stress en breng het lichaam terug naar een ontspannen status. Na het volgen van Body Remembers Traumatherapie zal jij opnieuw de balans vinden en deze beter weten vast te houden. Breng jouw lichaam en geest op één frequentie en ervaar het gevoel van innerlijke vrede en rust.

Meer weten over BRTT of jezelf inschrijven voor een sessie? Neem contact met me op. Ik vertel je met veel liefde meer over deze bijzondere therapievorm en de kracht ervan.

BRTT helpt jou verder

Heb jij een heftige gebeurtenis meegemaakt waaraan jij een trauma hebt overgehouden? Is dit gepaard gegaan met hevige emoties en pijn die je vervolgens hebt weggestopt? Ga je voor een lange periode gebukt onder hevige stress en slaap je slecht? Ben je opgegroeid in een onveilige omgeving waardoor je moeite hebt met het aangaan van gezonde relaties?

DSC_0545

Herken jij jezelf in één of meerdere bovengenoemde situatieschetsen? BRTT kan jou helpen om onverwerkte emoties, stress en/of een onveilig gevoel los te laten. Voel jezelf weer in balans, ervaar rust en omarm het ultieme geluk.

Hoe BRTT werkt

Tijdens een BRTT-sessie geef jij jezelf volledig over. Onder professionele begeleiding keer je in een veilige en gecontroleerde omgeving naar binnen. Speciale oefeningen – waarbij het lichaam en de geest worden getriggerd – worden uitgevoerd. Door middel van trillingen zal het natuurlijke ontladingsmechanisme worden geactiveerd om zo spanningen te ontladen. Het gevolg? Een gekalmeerd zenuwstelsel. Het lichaam is hierdoor in staat om volledig te ontspannen, waardoor er een buitengewoon gevoel van rust ontstaat.

 

De balans in jouw leven terugvinden? Oude trauma’s en onverwerkte emoties een plek geven? Een langdurige periode van stress afsluiten? Met Body Remembers Traumatherapie maak je dit alles waar.

Bravemind BRTT en TRB

Een BRTT-sessie duur ongeveer 2,5 tot 3 uur. Deze krachtige therapiesessie vindt plaats in een veilige en vertrouwde setting. Alle oefeningen worden onder begeleiding van een professional uitgevoerd.

Naast het volgen van een BRTT-sessie kan je bij Bravemind ook terecht voor Trauma Release Breathwork therapie. Het samenvoegen van BRTT en TRB wordt als een krachtige combinatie met ongekend veel impact beschouwd. Benieuwd? Neem deel en ervaar het zelf

* De ademwerksessies – zowel de BRTT als TRB – kunnen als één op één sessie, duo sessie of groep sessie worden gevolgd. Het volgen van ten minste drie á vier sessies wordt aangeraden.  

 

Logo muur

Herken jij jezelf in één of meerdere bovengenoemde situatieschetsen? BRTT kan jou helpen om onverwerkte emoties, stress en/of een onveilig gevoel los te laten. Voel jezelf weer in balans, ervaar rust en omarm het ultieme geluk.

Beautiful purple light candle in glass abstracts blur closeup background

meer informatie

Heb jij last van spanning, een onverwerkt trauma met bijbehorende emoties of chronische stress? Heb je veel last van hoofdpijn, angsten, slapeloosheid, depressie, burn-out klachten of prikkelbaarheid? Een BRTT-sessie kan jou helpen om weggestopte emoties, pijn en trauma los te laten, zodat jij de balans weer vindt en echt gelukkig kunt zijn.

Meer weten over BRTT of TRB? Neem gerust contact met me op. Ik vertel je er met veel liefde meer over.

Over mij

Mijn missie is absoluut om het taboe op verslaving te doorbreken. Mensen helpen om zichzelf opnieuw te leren omarmen om zo weer écht gelukkig te kunnen zijn, dat is mijn doel.

Het leven is zo mooi. 
Ik help je om dat weer in te zien.

© Copyright 2024 All rights reserved. Webdesign by Gripp_D