1-op-1 Coaching

1 op 1 coaching

Tijdens het coachingstraject begeleid ik jou bij het ontwikkelen van de juiste mindset. Je gaat jouw bewustwording vergroten en bewandelt – stapje voor stapje – het pad van persoonlijke groei op weg naar de ultieme eindbestemming; zelfliefde.

Klinkt ingewikkeld? Geen zorgen. Ik help je op weg naar de beste versie van jezelf. 
 

Kennismaking

Een kennismaking inplannen? Een goed idee. Iedereen die aan zichzelf wil werken is hartstikke welkom.

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we samen waar jouw behoeftes liggen en wat ik voor jou kan betekenen. Op basis van deze info kiezen we een traject dat bij jou past.

Benieuwd?
Plan een vrijblijvend gesprek in. 

Contact

Ben je enthousiast en eraan toe om aan jezelf te werken? Je kunt bij mij zowel door middel van 1-op-1 coaching als een cursus zelfliefde aan de slag. 

Heb je een vraag over de cursus? Stel die dan gemakkelijk via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Herstel is topsport!

Onderschat het niet, maar onthoud dat als je de basisprincipes toepast het steeds makkelijker wordt. Hou het vooral klein en bij de dag en vraag om hulp wanneer je daar behoefte aan hebt. Je hoeft het niet alleen te doen. Het probleem erkennen en ermee aan de slag gaan, dat geeft een enorm bevrijdend gevoel. Of het altijd gemakkelijk is? Dat zeker niet. Maar gedurende het proces zal je merken dat het gemakkelijker wordt… dat beloof ik je. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen seconde spijt van gehad dat ik de strijd met mezelf ben aangegaan en dat gun ik iedereen.

Als ervaringsdeskundige in de verslavingszorg help ik je bij het hervinden van de liefde voor jezelf. Met behulp van mijn ervaring en tijdens trainingen en cursussen opgedane kennis heb ik veel inspirerende inzichten gekregen die ik heel graag met jou wil delen.

Mijn motto

You Will never regret being brave

Renate Laauwen

Over mij

Mijn missie is absoluut om het taboe op verslaving te doorbreken. Mensen helpen om zichzelf opnieuw te leren omarmen om zo weer écht gelukkig te kunnen zijn, dat is mijn doel.

Het leven is zo mooi. 
Ik help je om dat weer in te zien.

© Copyright 2024 All rights reserved. Webdesign by Gripp_D